tag:blogger.com,1999:blog-8102292426233255887.post3563364659511025274..comments2022-03-25T01:18:27.388+01:00Comments on Mat og drikke hos Dølbakken: Jeg har prøvd gjærdeig med kaldheving i dag:)Heidihttp://www.blogger.com/profile/15839936836415566119noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8102292426233255887.post-52941174704687040922009-11-14T10:19:43.595+01:002009-11-14T10:19:43.595+01:00Denne oppskriften vil få stemplet "halvgrovt&...Denne oppskriften vil få stemplet "halvgrovt" etter brødskalakalkulatoren. Vil du teste ditt brød? Se på http://www.brodogkorn.no/kalkulator/Heidihttps://www.blogger.com/profile/15839936836415566119noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8102292426233255887.post-52716840420903940892009-11-14T10:18:03.486+01:002009-11-14T10:18:03.486+01:00Vet du hvor mange % mel det må være av et slag for...Vet du hvor mange % mel det må være av et slag for at brøde kan få det navnet? F.eks. "Spelt brød" - vet du hvor mange % spelt det da må inneholde? Det er sjokkerende lite!! 5%. Lureri synes jeg!Heidihttps://www.blogger.com/profile/15839936836415566119noreply@blogger.com