onsdag 30. mai 2012

Kylling med nam, spekeskinke og noe til:)

Det er ikke alltid man har det man tenkte man skulle lage i skapet, og det er ikke alltid man har tenkt på hva man skal lage - her følger en rask hverdags- eller festrett som er rask å lage. Det blir mange tips til variasjoner... Kyllingen med nam og spekeskinke kan du selvfølgelig også servere i som tapasrett!

Ingredienser
2-3 kyllingfileer
spekeskinke
pesto, fetaost, parmesan, soltørkede tomater eller noe annet du synes smaker godt og som du har i skapet;)

Server med en enkel salat, mangosalsa, jordbærsalsa eller en god litt grov guaqamole og ris, pasta eller en variasjon av poteter:)

Fremgangsmåte
  • Skjær kyllingfileene i 3-4 skiver
  • Brun den ene siden, når du snur for steking på andre siden legger du godsakene på - enten det er pesto, fetaost, annen god ost eller noe annet du liker
  • Stek spekeskinke
  • Dander lagvis på et fat, kylling - spekeskinke - kylling - spekeskinke
Server med en grov guaqamole (most avokado, finhakket tomat, paprika, vårløk/løk, stangselleri, sitron-/limesaft, salt) eller en nydelig mangosalsa eller en enkel salat.
Dette smaker nydelig både med råstekte poteter, ris og pasta/nudler til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

For å få lagt til kommentar må du huske å velge profil under. Hvis du ikke har noen profil og velger "anonym" så er det hyggelig om du skriver navnet ditt under!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails