fredag 1. oktober 2010

Fylte horn

Fantastisk godt og
enkelt og greit å servere dugnadsarbeidere.

Ostefylte horn
25 g gjær
2 dl vann
3 dl rømme (jeg liker å bruke lett)
1 ts salt
1 ts sukker
ca 10-12 dl mel
(jeg bruker halvt om halvt med sammalt fin hvete og siktet hvetemel - fiber er med på å forebygge tykktarmskreft).

Elt deigen godt.
La den heve til ca dobbelt størresle.
Del deigen i 2 emner.
Kjevle de to emnene i 2 sirkler.
Del så disse sirklene i 8 trekanter.
Fyll med noe godt:) Jeg bruker sennep, skinke og ost.
Stek på 250 grader i ca 10 min.
NAM, NAM!

2 kommentarer:

  1. Åhh horn er såå namme!! :)
    Skal lage opp en posjon i morgen jeg:)

    SvarSlett
  2. Greit å ha i bakhodet nå som vårdugnadene nærmer seg. Solskinn omkring deg.

    SvarSlett

For å få lagt til kommentar må du huske å velge profil under. Hvis du ikke har noen profil og velger "anonym" så er det hyggelig om du skriver navnet ditt under!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails