søndag 9. mai 2010

Tre retters middag med deilig tilbehør

avokado med krepsehaler og urtesaus
denne har jeg presentert tidligere her
det er en herlig forrett eller tapas, vinen du ser i hjørnet passet perfekt til!

torskefilè med rødvinssaus og gremolata
når jeg skal ha fisk på menyen titter jeg alltid innom pepperkverna
jeg synes hun er den beste på fisk!!
Denne torskefilèn smakte helt nydelig!!
Prøv den og nyt!

smuldrepai med deilige bær
Dette er den enkleste desserten

Bærpai
5 dl bær
1 ss sukker
1 ss potetmel
- bland sammen og legg i bunn av en ildfast form

Paideig
leter du rundt er det mange varianter av denne
enten med bare hvetmel og sukker
med eller uten havregryn
med eller uten nøtter
men DENNE liker jeg godt:

1 dl hakka mandler
3 dl havregryn
1 dl sukker
1 dl hvetemel
1/2 dl bakepulver
150 g smeltet margarin
- bland sammen og ha over bærene

- stek på 220 grader i 25 minutter
- server med is

NYT!

3 kommentarer:

  1. Åhh, høres rett å slett nydelig ut :)

    SvarSlett
  2. Mmm, her var det sanneleg mange freistingar:0) Det er jo så gøy å lage til ein trerettars middag og!!

    SvarSlett

For å få lagt til kommentar må du huske å velge profil under. Hvis du ikke har noen profil og velger "anonym" så er det hyggelig om du skriver navnet ditt under!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails