Deilig hjemmelaget jordbærsyltetøy!
NAM!!
2 kg bær
400 g sukker
1/2 pose jam frysepulver
Bland sukker og fryspulver.
Ta ca halvparten av den rensede bæra i mixmasteren - rør sukker og bær sammen.
Ha i resten av bæra - rør til du får syltetøyet slik du vil ha det. Jeg liker litt biter.
Ha over i rene glass - sett i frysern.
Nyt hele vinteren ;)
mmmm herlig :) Her i gården er jordbæra slutt for i år, men glassene er klar til andre godsaker, velkommen til å ta en titt: http://www.fiesnotiser.no/2010/07/glass-stell.html
SvarSlettHvordan unngår du forresten at glass som dette sprekker i fryseren?
:) Da skal jeg ta en titt:) Glassene sprekker ikke hvis du ikke fyller dem helt fulle. Vann utvider seg når det fryser, gi plass til utvidelsen;) Det går helt fint! Heidi
SvarSlett