Oreodessert
Ingredienser4-5 porsjoner
ca 150 gram kremost, naturell
ca 1 sitron, saften
2 dl kremfløte
1/2 vaniljestang, frøene
ca 50 gram melis
100-150 gram oreokjeks, knust
friske bær
Fremgangmsåte
- Kremost, sitronsaft og ca 1/2 dl av fløten kjøres jevnt i en kjøkkenmaskin eller med stavikser.
- Pisk fløten med melis og frøene fra vaniljestangen.
- Vend kremen forsiktig inn i osteblandingen.
- Knus oreokjeksene.
- Bruk 4-5 små glass og legg kjekssmulene og ostekremen lagvis i to høyder. Hold igjen noe kjekssmuler til å strø på toppen.
- Pynt gjerne med friske bær.
ingspirasjon fra Trines matblogg. Hun har også oppskrift på hjemmelaget oreokjeks om du skulle ønske å lage denne selv:)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
For å få lagt til kommentar må du huske å velge profil under. Hvis du ikke har noen profil og velger "anonym" så er det hyggelig om du skriver navnet ditt under!