Salami med jordbærsalsa

2 porsjoner
10 skiver salami
5 stk gule rød cherrytomat
5 stk røde rød cherrytomat
Jordbærsalsa:
1 kurv jordbær
100 g rabarbra
4 stk frisk grønn asparges
½ stk sjalottløk
1 ss hakket frisk gressløk
Saften av ½ stk lime
¼ dl olivenolje
½ ss balsamicoeddik
¼ ts salt
¼ ts pepper
¼ ts sukker
Fremgangsmåte
- Stek salamiskivene i en stekepanne og legg de på et kjøkkenpapir. Skivene skal være sprø og tørre.
- Del jordbær og rabarbra i sukkerbitstore stykker. Skrell nederste delen av aspargesen, og forkok aspargesen i lettsaltet vann ca 3 minutter. Avkjøl og del dem i lengde på ca 2 cm.
- Rens og finhakk sjalottløk. Bland sammen med løk, gressløk, lime, olivenolje, balsamicoeddik, krydder og sukker. Vend til slutt inn jordbær, asparges og rabarbra.
- Anrett halve tomater, jordbærsalsa og stekte salamiskiver i små skåler eller på en suppeskje. Pynt med basilikum.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
For å få lagt til kommentar må du huske å velge profil under. Hvis du ikke har noen profil og velger "anonym" så er det hyggelig om du skriver navnet ditt under!