torsdag 24. mai 2012

Tapasbord, rett nr. 4

Det enkle er ofte det beste...

Ostesymfoni

Server noen deilige oster med godt brød, ripsgele og svisker, fiken og dadler.
For eksempel en deilig Brie, Selbu blå og Manchego.


Foccacia

ca 1 kg hvetemel
ca 1/2 ts salt
ca 5 dl lunkent vann
godt med olivenolje

Bland ingrediensene sammen, deigen blir klissete.
La det stå å heve ca 1 time.
Smør en liten langpanne med olje og hvelv deigen over.
Hell over godt med olivenolje, flaksalt og krydder du liker.
Stek på 250 grader, nederste rille i ca 20-25 minutter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

For å få lagt til kommentar må du huske å velge profil under. Hvis du ikke har noen profil og velger "anonym" så er det hyggelig om du skriver navnet ditt under!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails