Resultatet ble en ny oppdagelse!
Ikke visste jeg at lettsaltet torsk smakte himmelsk!
Servert med bakte, hermetiske tomater, strimlet løk og frisk basilikum og koriander ble dette en ny opplevelse! En ny opplevelse på en helt ordinær onsdag etter henting på sfo og bringing til danseforestilling:)
ca 500 g lettsaltet torsk i serveringsstykker
1 boks hermetiske tomater
2 løk, strilet
koriander
basilikum
salt og pepper
olivenolje
poteter
Fremgangsmåte:
Sett over potetene. Sett ovnen på ca 200 grader. Finn frem en ildfast form, smør den med litt olje. Ha i de hermetiske tomatene, kutt løken i strimler og fordel den over tomatene. Kutt litt frisk koriander (hvis du liker dette krydderet) og basilikum, strø over tomatene og løken. Sett det midt i ovnen i ca 10 min.
Sett stekepannen på fult, ha i litt olje som du smører ut med kjøkkenpapir (det som er igjen holder). Skyll og tørk av skinnet på fisken. Smør fisken inn med litt olivenolje, stek den med skinnsiden ned, ha over lokk og la trekke et par minutter (dette tar ca 5-7 min).
Oi, dette hørtes veldig godt ut! Og så lettvint! Må prøves :-)
SvarSlett