tirsdag 23. mars 2010

Klubbhus-sandwich


Til 2 stor sandwicher
4-6 brødskiver, gjerne landbrød eller surdeigsbrød
1 kyllingbryst, stekt elelr grillet
4 skiver bacon
2 egg
2 store skiver kokt skinke
majones eller aïoli
salat, agurk eller sylteagurk, tomat, avokado eller noe annet du liker




Slik gjør du:
Rist eller grill brødskivene.
Skjær kyllingen og grønnsakene du vil ha i skiver.
Sprøstek bacon og stek eggene på begge sider i samme panne. Husk tips jeg har gitt tidligere.
Smør de ristede brødskivene med majones eller aïoli.
Legg lagvis på grønnsaker, kylling, skinke, egg og bacon.
Avslutt med brødskive og stikk inn et par grillpinner for å holde det hele på plass.
Del sandwichene i to og server.

TIPS
Kløftepoteter og en rosa dressing laget aav like deler majones og ketchup som du smaker til med barbecue-saus, er supert tilbehør i følge Lise Finckenhagen:)

Kilde: Lise Finckenhagen, Nam, 2008

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

For å få lagt til kommentar må du huske å velge profil under. Hvis du ikke har noen profil og velger "anonym" så er det hyggelig om du skriver navnet ditt under!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails