Til 2 stor sandwicher
4-6 brødskiver, gjerne landbrød eller surdeigsbrød
1 kyllingbryst, stekt elelr grillet
4 skiver bacon
2 egg
2 store skiver kokt skinke
majones eller aïoli
salat, agurk eller sylteagurk, tomat, avokado eller noe annet du liker
Slik gjør du:
Rist eller grill brødskivene.
Skjær kyllingen og grønnsakene du vil ha i skiver.
Smør de ristede brødskivene med majones eller aïoli.
Legg lagvis på grønnsaker, kylling, skinke, egg og bacon.
Avslutt med brødskive og stikk inn et par grillpinner for å holde det hele på plass.
Del sandwichene i to og server.
TIPS
Kløftepoteter og en rosa dressing laget aav like deler majones og ketchup som du smaker til med barbecue-saus, er supert tilbehør i følge Lise Finckenhagen:)
Kilde: Lise Finckenhagen, Nam, 2008
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
For å få lagt til kommentar må du huske å velge profil under. Hvis du ikke har noen profil og velger "anonym" så er det hyggelig om du skriver navnet ditt under!