torsdag 22. april 2010

Rødspette og ulven

Stekt rødspette med varme druer og poteter

Dette trenger du:
ca. 700 g flyndrefilet, f.eks. rødspette
3-4 ss smør
2 dl steinfrie druer, delt i to
eventuelt gressløk eller spirer
kokte poteter
olje og smør til steking
salt og kvernet pepper

Slik gjør du:
Krydre flyndrefileten med salt og pepper.
Stek dem raskt i en varm stekepanne med litt olje og smør.
Ta fisken ut av pannen og tilsett 3-4 ss smør.
Når smøret er nøttebrunt trekker du pannen til side og har i druene.
Anrett fisken på tallerkener med druer og brunet smør rundt omkring og pynt eventuelt med gressløk eller spirer.
Rødspetten og druene serveres med poteter til.

TIPS
Press kokte poteter igjennom en potetpresse (den ser ut som en kjempestor hvitløkpresse), eller knus dem med en gaffel. Drypp gjerne noen dråper sitronsaft over. "Hilsen Lise Finckenhangen" og Nam

1 kommentar:

  1. Så spennande det såg ut med druer som tilbehør:0) Dette skal jammen prøvast ut!!

    SvarSlett

For å få lagt til kommentar må du huske å velge profil under. Hvis du ikke har noen profil og velger "anonym" så er det hyggelig om du skriver navnet ditt under!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails