Min uke i forhold til mat har vært preget lite planlegging. Men med mat i fryseren og litt mat i kjøleskapet som passer til mye kommer man i mål:)
I går ble det stekt steinbitt med råkost av gulrot, vårløk og stangselleri servert med kokte poteter og presset lime.
Til to store og to små:
ca 500 g steinbitt, husk å skrap av gel-laget
Krydre med salt og pepper
Stek i ca 10 minutter.
Råkost (forde det var dette jeg hadde i skapet:))
5 gulrøtter
3 vårløk
3 stilker av stangsellerien
For rask servering, bruk foodprosessor - raspen til gulrøttene og skive til stangselleri. Kutt vårløken i små ringer.
Server med poteter.
NAM!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
For å få lagt til kommentar må du huske å velge profil under. Hvis du ikke har noen profil og velger "anonym" så er det hyggelig om du skriver navnet ditt under!