mandag 19. april 2010

Tagliatelle med scampi i urte og hvitløksaus

En dag for noen uker siden skulle jeg kjøpe ferdig rensede reker, men jeg ville ikke ha de i lake.
I frysedisken fant jeg en pakke med frosne reker. I all min hast, på veg hjem fra jobb med sulten mage plukket jeg de med meg.
Jeg leste ikke godt nok på emballasjen - jeg kjøper veldig sjelden ferdig og halvferdig mat.
Jeg vil vite hva jeg spiser!
Denne gangen var det ikke frosne ferdig rensede reker jeg hadde plukket med meg, men "scampi i urte og hvitløkssaus" fra Findus.
Denne pakken har ligget i fryseren en liten stund, i dag prøvde vi den.
Det luktet deilig!!
Jeg vet ikke med dere andre matbloggere, vi har nok til felles at vi liker å prøve ut nye retter, men mine blir ikke alltid like vellykket! Det blir kanskje deres? Mulig det ikke er noe å blogge når retten blir mindre vellykket eller mislykket, men jeg tar sjansen...Denne ble IKKE etter min smak!! Den  såkalte sausen var mer som smør og smaken var kunstig.
Jeg ser at Trine blogget denne i 2009 med noe mer hell enn meg...hun var en smule mer kreativ og varmet opp dette sammen med gode grønnsaker.
Jeg er ikke veldig glad i smør, fett og fløte - jeg anbefaler IKKE disse scampiene fra Findus!!
MEN jeg kan anbefale foccaciaen!! Den skal jeg legge ut oppskrift på senere:) Rask, lettvint og utrolig DEILIG!

4 kommentarer:

 1. Åhh, dette hørtes utrolig godt ut, det skal jeg prøve ut:)

  SvarSlett
 2. Synst det er flott at ein kan blogge om det som ikkje var vellykka og, eg:0) Det er no ein gang sånn at medan ein driv og prøvar seg fram, så blir det jo enkelte feilskjær undervegs...Tek det med meg, og kjem nok ikkje til å prøve meg på desse scampiane.

  SvarSlett
 3. He he jepp....bloggar även om det inte blev bra...har några sånna på bloggen min med :-) Man lagar ju inte så mycket nytt, så om det blir misslyckat måste man ju lägga ut det :-)

  SvarSlett
 4. Fint å ha med seg det som ikke er verdt å kjøpe i butikkdisken kanskje:) Men på den annen side...smaken er forskjellig, noen synes kanskje den er god..hva vet jeg:) Heidi

  SvarSlett

For å få lagt til kommentar må du huske å velge profil under. Hvis du ikke har noen profil og velger "anonym" så er det hyggelig om du skriver navnet ditt under!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails