Hjemmelaget bringebær-is på 2 minutter.
Reaksjonen mellom de frosne bærene og væsken gjør at dette blir is.
NYT umiddelbart!
Denne er laget av:
1/3 pose frosne bringebær
2 beger jordbær yoghurt
Stor porsjon, og alternativ væske. Jeg tror det ville smakt veldig godt med vaniljeyoghurt.
Ca 16 personer
Ca 1,2 kg frosne bringebær
Ca 1,2 liter væske (kefirmelk og evt litt matfløte)
Evt smak til med litt melis
Bland bær og væske i en food prosessor og kjør til en fast is. Det skal være ca like mange dl væske som det er gram bær. Ved bruk av kefirmelk kan syrlighet om ønskelig reduseres ved å tilsette litt matfløte og evt litt melis. Jeg liker å unngå å bruke noe særlig sukker.
Pynt med noen bringebær og evt litt mynte, server isen med en gang.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
For å få lagt til kommentar må du huske å velge profil under. Hvis du ikke har noen profil og velger "anonym" så er det hyggelig om du skriver navnet ditt under!