onsdag 28. april 2010

Kyllingfilè med pesto og spekeskinke

Det har ikke blitt så mye tid og overskudd til kreativ matlaging i det siste,
derfor heller ingen nye blogginnlegg.
I dag ble det noe enkelt, men fantastisk deilig.

Kyllingfilè fylt med pesto, surret med spekeskinke og servert med en deilig pasta- og melonsalat
Til 2 store og 1 liten:)
3 kyllingfilèer
3 gode t-skjeer pesto
6 skiver spekeskinke

Til salaten, ta det du har - men her er det jeg brukte i dag
200 g pasta, f.eks. rør. Kok etter anvisning på pakken, renn av og rør inn 3-4 t-skjeer pesto
1 hjertesalat
1/2 glass fetaost
1/4 melon, f.eks. honning
1 paprika
10 cherrytomater
pistasjnøtter, usaltet og ristet i pannen
4 vårløk

Snitt kyllingfileen på langs, ikke skjær helt igjennom.
Brett ut, gni inn en god t-skje pesto, brett igjen og surr spekeskinken rundt.
Stek i god varm panne, ca 10 minutter. La den hvile litt før servering, da blir den saftig og god.
Server med en deilig salat.

Jeg ser for meg at det også kan være deilig å fylle kyllingen med feta eller soltørkede tomater.
Da gjenstår bare å si,
NYT! NAM, NAM!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

For å få lagt til kommentar må du huske å velge profil under. Hvis du ikke har noen profil og velger "anonym" så er det hyggelig om du skriver navnet ditt under!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails