lørdag 14. november 2009

Vet du ikke hva du skal ha til lørdagskos i kveld?


Lasagne laget av halvfabrikat blir ikke helt det samme etter å ha laget denne NYDELIGE fra Ingrid Espelid Hovig. (Hentet fra "Ingrids utvalgte - god mat - gode kaker - godt brød"). Visste du forresten at produsentene tilsetter MYE salt i tørrvarene for at varene skal bli tørre nok og holdbareheten lang? Vet du hva de gjør for at du ikke skal kjenne saltsmaken? Jo de tilsetter sukker... Jeg liker godt både salt og sukker jeg, MEN jeg vil vite hvor mye jeg spiser! Da er det greit å selv putte det oppi maten!! Det brude stått på pakkene hvor mye det inneholder!!!






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

For å få lagt til kommentar må du huske å velge profil under. Hvis du ikke har noen profil og velger "anonym" så er det hyggelig om du skriver navnet ditt under!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails