tirsdag 16. mars 2010

Brød til en birkebeiner

En birkebeinermage trenger nok litt å jobbe med:)
Grovt brød med litt hele korn og frø tror jeg passer bra da:)
600 g hvetemel, siktet
150 g hvetemel, helkorn
250 g hvetemel, sammalt grov
250 g rug, grov
350 g bygg
150 g havregryn
en neve solsikkefrø
en neve gresskarkjener
2 pk gjær
1,4 l vann, lunkent (ca 40 grader)

Elt deigen godt, bak ut og la heve i formene 45-60 min. Forvarm ovnen til 225 grader. Stek i 40 min.

regnet ut og kopiert fra brød og korn

1 kommentar:

  1. Hej!
    Ja, jag har en liknande
    Lök
    sylteagurk i foodprosesor...
    persilja
    koriander
    salt+pepp
    römme
    majo :-)
    mums ......

    SvarSlett

For å få lagt til kommentar må du huske å velge profil under. Hvis du ikke har noen profil og velger "anonym" så er det hyggelig om du skriver navnet ditt under!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails