mandag 12. april 2010

Basilikumkjøttboller på ruccolaseng med nudler og sint tomatsaus

Jeg er ikke alltid like flink til å huske innkjøpet for søndagsmiddagen...
...da må man bare ta det man har...

I vårt kjøleskap fantes i går:
400 g karbonadedeig
1 pakke nudler
ruccolasalat
3 vårløk
1 gulerot
1 liten bit pepperrot
1 liten bit pastinakk
1 løk
3 fedd hvitløk

I skuffen fant jeg en boks skinnfrie tomater
og i den solfylte vinduskarmen har jeg Eva solo urtepotter som jeg for tiden har basilikum og timian i.

3 kommentarer:

  1. Det er noe med å utnytte det man har, beviset på en god kokk!

    SvarSlett
  2. :) Ja, det er ikke alltid like lett å være i forkant! Da er det greit å ha noen faste ting i skapet:) Hermetiske tomater, løk, hvitløk, gulrot og urtplanter er nen av de;) Heidi:)

    SvarSlett

For å få lagt til kommentar må du huske å velge profil under. Hvis du ikke har noen profil og velger "anonym" så er det hyggelig om du skriver navnet ditt under!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails