søndag 24. januar 2010

Elghakk

man tar hva man har:) Hos oss var det


300 g karbonadedeig av elg
5 mandelpoteter
2 gulrøtter
1 charlottløk
1 rødløk
litt crem fraish
litt skummet kulturmelk
...

litt lettrømme
1 ts salt
einebær
laubærblad
viltkrydder

Fres kjøtt og løk, kok poteter og gulrøtter i biter, bland alt sammen og la det putre litt. Server med tyttebær og flatbrød.

En av Anna sine favoritt middager er elghakk hos mormor. Når jeg spurte henne hvordan dette var sammenlignet med mormor sitt, så nådde det nok ikke helt opp... Men målt i mengde og hastighet på inntaket var det nok bestått.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

For å få lagt til kommentar må du huske å velge profil under. Hvis du ikke har noen profil og velger "anonym" så er det hyggelig om du skriver navnet ditt under!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails