Gjærdeig
200 g siktet hvetemel
200 g sammalt hvete, grov
100 g sammalt rug, fin
1/4 ts salt
1 ts olje
1 ts tørrgjær
1 bosk flådde tomater
1 liten løk
1 ts paprikapulver
2 ts oregano
3 dråper tabasco1 ts ketchup
1/2 ts salt
(her ble det litt lite krydder etter min smak, ta i mer av det du liker).Blandet med 250 g karbonadedeig.
100 g lett hvitost
Kjevle deigen i 2 like store emner (eller 16 små), de små kjevles i sirkler og brettes som bildet. Hvis du lager en stor kjevle som langpannen, smør utover kjøttsausen på den en halvdelen, strø over hvitost og legg over den andre delen. Stek i 15 minutter på 225 grader.
Server gjerne med en god salat.
Deigen kan også deles i 7 emner og bakes ut til bagetter. De vil bli ca 100 g per bagett.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
For å få lagt til kommentar må du huske å velge profil under. Hvis du ikke har noen profil og velger "anonym" så er det hyggelig om du skriver navnet ditt under!