Dette tar i underkant av 20 min å lage...
300 g karbonadedeig
1 boks hermetiske tomater
2 gulerøtter
1 løk
krydder etter smak
Server med en salat ved siden av:)
Sett på spagettivann, ha i godt med salt.
Sett på stekepannen, mens denne blir varm, og mens du steker kjøttet, river du gulerøttene og kutter løken og tomatene. Alt dette kan du gjøre veldig kjapt i foodprosessoren. Krydre med det du liker, jeg brukte i dag salt, tabasco, pepper, oregano og basilikum.
Når kjøttet er stekt, ha tomatsausen over kjøttet, kok opp. Bon apetete.
Hørtes godt ut med raspa gulrøtter i! Kutter du tomatene i foodprosessor også, så de blir skikkelig most?
SvarSlettJa, først rasper jeg gulerøttene i foodprosessoren. Så bytter jeg kutter, men har guleroten i prosessoren fortsatt, og putter i løken slik at den blir kuttet. Til slutt tomatene og krydret - da blir alt most fint og til en tomatsaus! Veldig raskt og så godt som du krydrer det. Hanne tipset også om auberginer i (var det du som hadde tipset henne kanskje:)). Jeg tar gjerne imot tilbakemelding om du prøver den ut - da kan jeg ta det med i oppgaven min:)
SvarSlett