fredag 8. januar 2010

Velkomstdrink. Nydelig!!

Ingefærbær  fra Frelsesarmeens bok "Drikk mer". Her er forslag til mange alkoholfrie drinker. Dette er utrolig god, og er rask å lage. Spriten lar seg fint bytte ut med en søt sprudlende, hvis du også vil ha et alternativ med alkohol.
(Ingefærbær Foto: Johannes Worsøe Berg.)


8 blåbær
4 bringebær eller bjørnebær
8 cl ingefærøl
Fylles opp med sprite eller sprudlende, søt hvitvin
Mos bringebær/bjørnebær og blåbær lett med baksiden av en skje rett i glasset. Fyll på med is, ingefærøl (hjemmelaget eller kjøpt) og sprite/sprudlende.

Jeg brukte frosne bær i steden for isbiter. For å gjøre det litt raskere når du skal lage til flere, anbefaler jeg å ta to boller med ingefærøl. Ta blåbær i den ene bollen med ingefærøl, og bringebær/bjørnebær i den andre. La det stå litt slik at bærene tiner litt. Gjør så som beskrevet over, mos bærene lett med baksiden av en skje - men i bollen. Når du sjenker i glassene er det lett å fordele både blåbær og bringebær/bjørnebær i de ulike glassene. Topp med det sprudlende når gjestene kommer. NYT!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

For å få lagt til kommentar må du huske å velge profil under. Hvis du ikke har noen profil og velger "anonym" så er det hyggelig om du skriver navnet ditt under!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails